Giv besked om sygdom og andet fravær

Er dit barn blevet sygt eller på anden måde forhindret i at komme i skole? Se her, hvordan du skal give skolen besked.

Hvordan du skal lave en sygemelding eller give besked om andet fravær, afhænger af, hvilket klassetrin dit barn går på.

Børn i 0.-2. og 7.-9. klasse.

Er dit barn sygt eller på anden vis pludselig forhindret i at møde frem, bedes du ringe til vores fraværstelefon på 51 18 56 58 mellem kl. 7.30 og 8.05.

Er det ikke muligt at ringe i dette tidsrum, er du velkommen til tidligere at indtale en besked på telefonsvareren til det samme nummer.

Hvis vi ikke har hørt fra dig senest kl. 8.05, og dit barn ikke møder i skole, så kontakter vi dig telefonisk.

Børn i 3.-6. klasse

Har du også barn i 3.-6. klasse, skal du melde dit barn fraværende skriftligt på Aula.